Tražilica

07901047
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
349
5811
16700
7901047

Noć čitanja organizirala se prije desetak dana u Dietikonu, no kako je to poprilično daleko za učenike iz Wallisa, organizirali smo si vlastitu noć čitanja za vrijeme nastave u Vispu. OSudjelovali su učenici iz Vispa, a odazvalo se i dvoje učenika iz Natersa.

Čitali smo tri priče s temom vještica: učenici Leonardo Ević i Marija Topolovac čitali su bajku Ivica i Marica, Mija Beljan i Lora Kirić čitali su bajku O mišu, vještici i pajacima, a Kristina Božić, Petar Topolovac i Petra Beljan čitali su igrokaz Ja vještica.

Nakon čitanja smo rješavali zadatke vezane uz pročitane bajke, odabrali smo najbolje čitače i podijelili im nagrade u obliku vještičinog specijaliteta - miševi i gliste s rižom. Ostali učenici su za kaznu trebali kopati po vreći vještičinog smeća u kojem je bilo...paaaa sve i svašta, ali nećemo otkriti što točno. Reći ćemo samo da je time vještica svaki dan hranila Ivicu da se udeblja.

Učenici su na kraju večeri bili oduševljeni i odmah rekli kako to trebamo ponoviti i sljedeće godine. Naravno, s nekom drugom, jednako zanimljivom temom.

 

  {webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

Cialis mohou být získat v různých země, a to není ohromující. Vše se dá vyložit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všechno, co se děje a vláda to ví.