Tražilica

07933251
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
88
1783
20976
7933251

 

Ljubav prema bližnjima treba pokazivati tijekom cijele godine, no postoji jedan dan u godini koji je potpuno posvećen ljubavi. To je Valentinovo ili Dan zaljubljenih koji se obilježava 14. veljače.

Valentinovo je dan posvećen izražavanju ljubavi, bilo voljenoj osobi, dragom prijatelju, roditeljima ili djetetu. Kako bismo pokazali da nam je do nekoga stalo, nije potrebno trošiti puno novaca, dovoljno je pokloniti čokoladu, crvene ruže, licitarsko srce ili izraditi lijepu čestitku.

Budući da se približava Valentinovo, a učenici hrvatske nastave u Zürichu odlaze na zimske praznike, odlučili smo nešto ranije obilježiti taj dan. Na nastavi u Usteru i Bülachu učenici su upoznali najljepše ljubavne priče iz hrvatske književnosti i povijesti te su izradili i posvetili svojim najmilijima čestitke za Valentinovo. Glavni motiv, kako i priliči danu, bilo je srce od kojeg  su učenici oblikovali čestitke u obliku ribe, a koje će pokloniti svojim roditeljima, braći, bakama i djedovima i dragim prijateljima. Naravno, neke od njih završit će i u rukama njihovih simpatija.

U prilogu pogledajte njihove čestitke i što su poželjeli svojim najmilijima.

 

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

Cialis plechovka být získány v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlil. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlením pro vše, co se děje a vláda to ví.