Tražilica

07911246
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1009
1009
26899
7911246

 

 „Leteći medvjedići“ je očaravajuća crtana serija koja mudro kombinira fantastične pustolovine u realističnom okruženju. Ekološke teme svake epizode omogućuju podizanje svijesti kod djece o važnosti zaštite okoliša.

 

Mjesto radnje je stoljetna šuma u koju ljudska noga nikada nije kročila. Šuma je dom fantastične zajednice koju predvodi mudri stari medvjed Platon, a u tome mu pomažu leteći medvjedići.

U svakoj epizodi naši krilati medvjedići pokazuju kako hrabrost, povjerenje i mašta mogu prevladati opasnost i vratiti sklad u njihov dom – šumu.

U svakoj epizodi pojavljuju se i zločeste lasice koje šumu zagađuju otpacima ljudskog napretka i pokušavaju narušiti šumski sklad. U spletkama im se često pridružuje i zbunjena zmija.

Ipak, simpatični medvjedići uvijek uspiju poremetiti planove nestašnih lasica.

 

Učenici nižih razreda hrvatske nastave Zürich Kappeli s oduševljenjem su pogledali dvije epizode ovog zanimljivog animiranog filma. Ono što im se svidjelo, nasmijalo ih ili oduševilo, prenijeli su na papir te zajedničkim snagama, svojim vrijednim ručicama izradili plakat.

 

  {webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

Cialis mohou být získaná v různých země, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlit pro vše, co se děje a vláda to ví.