Tražilica

07911334
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1097
1097
26987
7911334

 

Sa dna moje vreće najljepši dar u svijet bijeli kreće: Tu milosrđe je i nježnost kojom ću sva srca napuniti i svako će srce moći, i svako će srce htjeti ljubav bez kraja drugome dati, ljubav vječnu darivati…

Svaki mjesec u godini je lijep, svaki ima svoju čar, ali prosinac je čudesan i poseban. Tu su sveti Nikola i sveta Lucija, Isusovo rođenje, ispraćaj Stare godine. Svi ljudi misle jedni na druge, želimo jedni drugima ugoditi i pomoći.

Na drugu nedjelju došašća u Horgen je stigao sveti Nikola. Pripremili smo mu lijep doček, jer znamo da će i on nas darivati. Doček je započeo svetom misom  koju je predvodio fra Ivan Prusina. Časna sestra Zora Jažo je sa zborom misu učinila još svečanijom. Nakon mise smo se premjestili u susjednu dvoranu, u kojoj su učenici Hrvatske nastave iz Horgena i Thalwila izveli prigodni program koji su uvježbali sa svojim učiteljicama Aleksandrom Šeremet  i Jadrankom Kovačević, te sa vjeroučiteljicom časnom sestrom Zorom Jažo. Bilo je tu pjevanja, recitiranja, glume, puno odvažnosti i dobre volje.

Nakon programa uslijedila je okrepa za koju su se pobrinuli članovi Crkvenog vijeća iz Horgena. Sveti Nikola je stigao u pratnji anđela, a tu je bio i Krampus koji je bio crn i strašan, ali nije dijelio šibe jer su djeca bila dobra.

Sveti Niko je podijelio mnogo darova i pošao u neki drugi kraj, nekoj drugoj dobroj djeci….

 

{webgallery integration="directory"}

 

 

 {/webgallery}

 

Cialis lze být získány v různých zemím, a to není úžasný. Vše se dá vyložit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všichni, co se děje a vláda to ví.