Tražilica

07911394
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1157
1157
27047
7911394

 

Kraj prvog polugodišta u školi Zürich Kappeli odlučili smo provesti u opuštenoj atmosferi te smo pogledali predivnu božićnu priču Artur Božić.

Ovaj animirani hit odgovara na pitanje svakog djeteta: „Kako Djed Božićnjak u jednoj noći stigne obići cijeli svijet i svakom djetetu ostaviti poklone ispod bora?“ Odgovor je vrlo jednostavan: uz pomoć mnoštva vilenjaka, uvježbanih za taj izazovni zadatak. Međutim, dogodi se propust: poklon za jedno dijete nije završio pod borom, nego je ostao u domu Djeda Božićnjaka. Kako bi ispravio pogrešku, Arthur, koji je ujedno i sin Djeda Božićnjaka, upušta se, skupa sa svojim pomagačima, u avanturu odlaska sa Sjevernog pola u potrazi za djevojčicom kako bi joj ostavio poklon ispod bora prije nego svane.

Ova topla i vesela božićna priča oduševila je učenike koji su i u ovom filmu mogli vidjeti kako se s puno ljubavi, pažnje i truda može ostvariti i ono, što se ponekad čini nemogućim.

 

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

 

Cialis lze být získány v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všechno, co se děje a vláda to ví.