Tražilica

07914465
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
468
4228
2190
7914465

 

Svevremenski dječji igrani film, ekranizaciju istoimenog romana Mate Lovraka, pogledali su učenici hrvatske nastave Zürich Kappeli. Film je učenicima bio iznimno zanimljiv i humorističan. Radnja je dinamična, likovi su cijelo vrijeme u pokretu, rečenice su kratke i jasne, prožete humorom.

U filmu pratimo skupinu djece koju je oko sebe okupio dječak Pero, a sve u svrhu obnavljanja zapuštenog mlina u blizini sela. Ideja o preuređenju mlina krenula je iz dječje potrebe da se stvori prostor u kojem bi se ona mogla neometano igrati. Na kraju je cijela zamisao prerasala u nešto više i mlin je opet stavljen u pogon. Tada će se vječno posvađani seljani pomiriti i posramiti nakon što su lekciju o slozi dobili od djece.

 

Smiješni su mi nadimci djece u ovom filmu.

Patricia Ilić, 2. razred

 

Bilo je smiješno kad se su se gađali blatom.

Katarina Mazzone, 2. razred

 

Najbolje mi je bilo kad su dječaci primili djevojčice u družinu.

Tanja Neff, 2. razred

 

Pero mi je najbolji lik u filmu jer uvijek ima dobre ideje. Nije mi se svidjelo što stariji nisu bili dovoljno zahvalni djeci na uređenju mlina. Smiješno mi je bilo kad su se na početku filma potukli Pero i Divljak.

Marko Prskalo, 2. razred

 

Lijepa mi je glazba u filmu.

Helena Blažinčić, 2. razred

 

Lijepo je da su djeca uredila mlin i popravila most. U redu je što su ponovo primili Budalu i Divljaka u družinu.

Mia Idžanović, 3. razred

 

Svidjelo mi se kako su svi složni, kako su napravili mlin i popravili most.

Gabriel Idžanović, 5. razred

 

Film je bio dobar. Kraj je najbolji. Lugar i redar su previše popili pa su raspravljali o tome, vide li jedan most ili dva.

Bruno Brisar, 3. razred

 

 

 

 

 

 

Cialis mohou být získané v různých státy, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlete. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro celý, co se děje a vláda to ví.