Tražilica

07925629
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
506
5686
13354
7925629

Mama, hvala ti za sve, mama, hvala ti, volim te! Mama, hvala ti za dane radosti koje daješ mi samo ti!

Tako su u proteklom tjednu pjevali učenici u Dietikonu, Winterthuru i Bülachu svojim majkama. U učionicama hrvatske nastave upriličili smo programe za Majčin dan na kojem su, osim majki, sudjelovali očevi i bake. U svim nastavnim mjestima učenici su majkama recitirali, pjevali te izrađivali poklone.

Učenici hrvatske škole u Dietikonu okušali su se u pjesništvu pišući pjesme posvećene svojim mamama. Mame su bile dirnute njihovim stihovima pa su čak pustile i pokoju suzu. Osim stihova mamama su izradili svijećnjake u obliku cvjetova koje su im poklonili na kraju programa.

U Winterthuru učenici su mamama izradili čestitke i cvjetne buketiće od papira, a u Bülachu osim čestitaka mame su dobile slikovnicu Regoč koju su učenici izradili tijekom veljače, a u međuvremenu smo je dali tiskati te je odlučili pokloniti za Majčin dan. Slikovnica će biti trajna uspomena majkama na ovaj poseban dan u hrvatskoj školi.

Nakon učeničkih nastupa počastili smo se slasticama i sokovima koje su za ovu prigodu pripremile i donijele naše vrijedne majke te nastavili druženje u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. I za kraj možemo samo reći: Mame, hvala vam za sve!

 

Bülach - Majčin dan
Bülach - pokloni za mame
Bülach 1
Bülach 2
Bülach 3
Bülach 4
Bülach 5
Bülach 6
Bülach 7
Bülach 8
Dietikon - Majčin dan
Dietikon - pokloni
Dietikon - s majkama
Dietikon 1
Dietikon 2
Dietikon 3
Dietikon 4
Dietikon 5
Dietikon 6
Dietikon 7
Dietikon 8
Dietikon 9
Dietikon 10
Winterthur - pokloni
Winterthur 1
Winterthur 2