Tražilica

07925670
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
547
5727
13395
7925670

Kao što je uobičajeno završetak školske godine u znaku je završnih priredbi i školskih izleta. Učenici i roditelji iz Bülacha, Ustera i Dietikona kraj lipnja i početak srpnja proveli su na izletima s hrvatskom školom. Bili smo na tri izleta i na svakom smo se odlično proveli.

Učenici iz Bülacha u subotu 24. lipnja posjetili su Connyland u Lipperswilu. Oduševljeno su isprobavali sve atrakcije koje se pružaju u parku. Najviše im se svidio vodeni tobogan, njihanje na gusarskom brodu te slobodni pad. Naravno, bilo je tu još mnogo aktivnosti koje su oduševile učenike. Posebno su uživali u programu morskih lavova s kojima su se neki od učenika i fotografirali. Nakon cjelodnevnog druženja umorni, ali sretni vratili smo se svojim kućama.

Sljedeći dan 25. lipnja učenici i roditelji iz Ustera okupili su se u kućici Näniken Hard koja se nalazi u šumi u blizini Ustera na nedjeljnom druženju. Očevi su dali sve od sebe u pripremi roštilja, a majke su se potrudile za priloge, salatu i deserte. Učenici su uživali u nogometu, badmintonu, igrali se skrivača i lovice, ljuljali se na toboganima i njihaljkama. Cilj našeg izleta u potpunosti je ostvaren, a to je zajedništvo i poneko novo prijateljstvo roditelja i učenika hrvatske škole iz Ustera.

Nedjeljno jutro 2. srpnja bilo je rezervirano za izlet učenika i roditelja iz Dietikona u Seilpark Zürich. Naše jutarnje oduševljenje pokvarila je kiša koja nije prestajala padati. Unatoč tome krenuli smo u svoju penjačku avanturu. Iako je sve bilo mokro i kapljice kiše su nas osvježavale kroz guste grane, spretno smo savladali sve prepreke na nekoliko razina. Nakon trosatnog penjanja druženje smo nastavili piknikom u obližnjem šatoru. Nažalost, zbog kiše nismo mogli na bazene koji se nalaze u sklopu parka. Unatoč kiši lijepo smo se proveli na našem izletu.

Hvala svim roditeljima i učenicima na odazivu u velikom broju i lijepo provedenom vremenu.

 

Bülach 1
Bülach 2
Bülach 3
Bülach 4
Bülach 5
Bülach 6
Bülach 7
Bülach 8
Bülach 9
Bülach 10
Bülach 11
Dietikon 1
Dietikon 2
Dietikon 3
Dietikon 4
Dietikon 5
Dietikon 6
Dietikon 7
Dietikon 8
Dietikon 9
Dietikon 10
Uster 1
Uster 2
Uster 3
Uster 4
Uster 5
Uster 6
Uster 7
Uster 8