Tražilica

07918748
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
82
8511
6473
7918748

„Majka je srce svake obitelji“, - rekao je u nedjelju za vrijeme Svete mise fra Vine Ledušić. Da je to uistinu tako pokazali su i učenici hrvatske nastave iz Zürich-Friesenberga i Kappelija, koji su ovaj poseban dan odlučili učiniti još posebnijim te tako svoje majke obradovati pjesmom, recitacijom, čestitkama i darovima.

Uz vodstvo sestre Zore otpjevali su niz prigodnih pjesama posvećenih majkama, a potom su riječ preuzele voditeljice Mia Miljko i Tea Živković koje su najavile ostale nastupe.

Od Ivane Matan i Lare Prskalo saznali smo tko to noću bdije nad njima te tko uvijek uspije pronaći prave riječi kada je to najpotrebnije. Meri Žalac, Petar Marin Babaja, Mirko Dujić i Andrej Vidović opisali su svoju dragu mamicu, a svoju ljubav prema majci izrekle su i Barbara Mazonne i Klara Antunović. Od Mateja Miletića i Marka Dujića čuli smo što to svaku majku čini osobito ponosnom. Mia Jemrić otkrila je čije se to ruke brinu za nju, a Katarina Mazonne je nabrojala što se sve vrti oko njene mame. Kako mi majci možemo pomoći u njihovim svakodnevnim brigama, objasnile su nam Nina Baran, Lucija Uzelac i Ema Živković. Sara i Alen Bradarić zapitali su se tko ih to noću pokriva, a Mia i Gabriel Idžanović izrekli su svoje divljenje majci. Da majke ipak imaju nekoliko mana, saznali smo od Martine Novak, Tee Živković i Antonije Miletić. Na samom kraju programa Marko Prskalo i Alojzije Berišić otkrili su čemu sve može služiti mama.

Sve su majke na izlasku iz dvorane dobile bijele ruže kako bi ih još jednom podsjetile da obavljaju najvažniji posao na svijetu te da su jednostavno nezamjenjive.

 

čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
čestitke
zbor
zbor
program
program
program
program
program
program
program
program
program
program