Tražilica

07919333
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
667
9096
7058
7919333

Nastava je u srijedu 16. svibnja u Küsnachtu bila malo drugačijeg i posebnijeg karaktera nego inače. Naime, učenici su pozvali svoje mame i bake da dođu u školu da im pjesmicama i recitacijama iskažu zahvalnost za ljubav, brigu, pažnju i nježnost koju im one pružaju te da zajedno obilježe jedan od najvažnijih dana u godini - Majčin dan.

Program su predvodile Iva i Lea koje su na početku istaknule kako je majka srce svake obitelji te najavile nastup Lea i Lee od kojih smo saznali što se to događa noću kad već zaspe. Pjesmom Srce Chiara i Laura izrekle su ljubav prema majci, dok su se Ryan i Grace pitali tko ih to u noći pokriva. Čemu služe mame, pojasnile su nam Leonie i Mia Lorena, a kako se ona može štedjeti, čuli smo od Davida, Nike i Nikole. Što se sve okreće oko njene mame, kazala nam je Iva, a na kraju su svi učenici zajedno otpjevali prikladnu pjesmu Mama, hvala ti za sve te mamama podijelili čestitke koje su za njih izradili.

Obilježavanju tog bitnog dana pridružio se i fra Ivan Prusina koji je svim majkama i bakama donio malen dar. Majčinska ljubav i briga prema svojim najdražima ni ovaj puta nisu izostale te su tako mame pripremile grickalice i slastice kojima smo se sladili i uživali u zajedničkom druženju i igri.

Djelić atmosfere možete pogledati u galeriji ispod.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12