Tražilica

08026438
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
277
6471
39302
8026438

 

U Zugu je 5. prosinca održana priredba povodom blagdana sv. Nikole.

Po dolasku smo okitili bor ukrasima koje smo sami izrađivali. Fra Slavko Antunović pozdravio je sve roditelje i djecu, a zatim smo u stavu mirno poslušali Lijepu našu.

Ivana Perković započela je program pozdravljajući sve prisutne i najavila dvojicu braće Ivana i Tommyja Balića koji su nam izrecitirali pjesmicu Kad su laste odlazile. Oni su naši najmlađi učenici, ali su pjesmicu brzo i bez poteškoća usvojili te učinili svoje roditelje i učiteljicu ponosnima. Sestra Zdenka uvježbala je zbor koji nas je tijekom programa uveseljavao, a Laura Adžaip nam je odsvirala nekoliko skladbi. Mia Klarić i Laura Perković pokazale su svoje glumačko umijeće u igrokazu Pahuljice te nam objasnile zašto pahuljice hitaju na zemlju. Mia je sa svojim bratom Julijanom Klarićem i Oliverom Petrašem sudjelovala i u igrokazu o umišljenom boru, skromnom boru i ptičici. Za taj igrokaz pripremili smo i ukrase tj. kostime. Oliver je s Laurom Adžaip, Miom Klarić i Veronikom Grganović pripremio igrokaz o čizmicama, tenisicama, papučama i maloj Nadici uoči dolaska sv. Nikole. Luka Adžaip i Luka Radat uveseljavali su publiku svojim kostimima svetog Nikole i Krampusa te nesvakidašnjim talentom za glumu. Jako su se veselili priredbi i zaista dali sve od sebe. Tomislav Grganović i Ivano Perković su nama i sv. Nikoli vrlo jasno rekli što žele, a što ne žele dobiti od nama dragog sveca, zaštitnika djece. Učenici Marijan Radat, Julia Perković, Ivana Perković i Laura Adžaip pročitali su nam legende o sv. Nikoli pa smo na taj način imali priliku i nešto naučiti o njegovom životu, saznati zašto je postao svetac i čiji je sve zaštitnik.

Veselimo se pripremi sljedeće priredbe!

 

 {webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

Cialis mohou být získány v různých státy, a to není úžasný. Vše se dá vyložit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všechno, co se děje a vláda to ví.