Tražilica

07932551
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
234
1083
20276
7932551

Učenici hrvatske nastave tijekom svojih praznika rado odlaze u domovinu. Tako su i ove praznike zajedno sa svojim roditeljima proveli u Hrvatskoj. Mnogi od njih posjetili su svoje bake, djedove i druge članove obitelji, ljetovali su diljem jadranske obale i otoka, posjetili su hrvatske nacionalne parkove i parkove prirode, kušali hrvatske tradicionalne specijalitete, kupali se, sunčali i uživali u ljepotama naše domovine.

Najljepša mjesta i nezaboravne trenutke svojih praznika učenici iz Dietikona i Nussbaumena predstavili su tijekom hrvatske nastave. Izrađivali su plakate i zapisivali svoje dojmove s ljetovanja.

Što su radili, gdje su bili i što su novo naučili, pročitajte u njihovim pisanim radovima, a u nastavku pogledajte plakate njihovih najljepših mjesta u Hrvatskoj i Hercegovini.

 

Moji ljetni praznici

Ljetne praznike sam proveo u Hrvatskoj. Bio sam na moru u Dugoj Uvali. Tamo sam ronio i plivao u moru. Išao sam s roditeljima na filmski festival u Puli. Gledali smo film „Uzbuna na Zelenom Vrhu“. Bilo je zanimljivo. Ostatak praznika proveo sam kod bake i djeda. Igrao sam se s bratićem i sestričnama. Bilo mi je jako lijepo.

Leo Eror, 4. r., HN Nussbaumen

 

Svoje ljetne praznike provela sam u Hrvatskoj. Bili smo u Zatonu u kampu na moru. Bilo je jako zabavno zato jer smo imali puno društva. Najviše sam provela vremena sa svojom sestričnom Helenom. Ona ima dva malena mačića i oni su jako slatki. Bilo mi je super.

Luna Blažak, 3. r. HN Nussbaumen

 

Ovo ljeto bilo je najbolje dosad. Cijele dane sam se igrala i kupala u moru. Najduže sam bila na otoku Krku. Posjetila sam Šibenik, Skradin i Split. U Imotskom sam provela deset dana. Tamo žive moji baka i djed. Tamo sam se išla kupati u Brela i Bašku Vodu. Jedan dan su bili visoki valovi pa je bilo jako zabavno. Posjetila sam Nacionalni park Krka. Jedva čekam sljedeće ljeto.

Klara Justinić, 3. r. HN Nussbaumen

 

Ovo ljeto bila sam u Hercegovini i u Hrvatskoj s mamom, tatom i sekom. Prvo sam bila u Radišićima gdje sam se igrala sa svojim rođacima. Išli smo u Kupres na Thompsonov koncert. Tata je išao na susret 1000 Ivana. Bilo je puno ljudi i bilo je jako lijepo. Nakon dva tjedna išli smo na Pag. Svaki dan smo se kupali. Išli smo u grad i jeli smo sladoled i pizzu. Izgubila sam madrac za napuhavanje. Na praznicima mi je bilo lijepo.

Lidija Luburić, 5. r., HN Dietikon

 

Ovo ljeto bio sam u Crikvenici i u Đakovu s roditeljima. U Crikvenici sam se kupao u moru, a u Đakovu sam igrao nogomet. Bio sam kod bake i djeda. Bilo je jako vruće i mi smo se prskali vodom. Ja sam se jako dobro osjećao. Puno sam se odmarao i praznici su brzo prošli.

Krešić Leo, 8. r., HN Dietikon

 

Ana Duvnjak, 7. r., HN Nu...
Andrea Luburić, 8. r., HN...
Antonela Valčić, 5. r., H...
Dominik Rožman, 8. r., HN...
Ivan Jurić, 4. r. HN Diet...
Lea Knežević, 5. r., HN D...
Lea Turalija, 7. r., HN N...
Leo Krešić, 8. r., HN Die...
Leon Blažak, 7. r., HN Nu...
Lidija Luburić, 5. r., HN...
Lorena i Klara Horvat, 5....
Matthias Schmidt, 2. r., ...
Paula Horvat, 8. r., HN N...
Radovi učenika HN Dietiko...
Radovi učenika HN Nussbau...
Vanessa Kljajić, 6. r., H...