Tražilica

07910370
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
133
133
26023
7910370

Dragi učenici, poštovani roditelji i posjetitelji naše stranice,

nakon dugotrajnog međusobnog konzultiranja želimo vas obavijestiti da su Upravni odbor Udruge roditelja Hrvatske dopunske škole, učiteljice hrvatske nastave i koordinatorica odlučili prekinuti natječaj zbog mogućeg manipuliranja glasovima. Iznimno nam je žao što je naša plemenita namjera da učenici pokažu svoja znanja i vještine pala u drugi plan uslijed sumnji u ispravnost rezultata glasovanja.

Svi smo primijetili da je u nekoliko navrata u kratkom vremenskom razdoblju došlo do priljeva nerealno velikog broja glasova što dovodi u pitanje dobivene rezultate, a svima nam je u interesu da rezultati odražavaju iskreno zanimanje posjetitelja stranice i kvalitetu učeničkih radova. Iz navedenih razloga odlučili smo zaustaviti slobodno glasovanje putem interneta, a odluku o pobjedniku natječaja donijet će u tu svrhu posebno oformljena komisija sastavljena od učiteljica hrvatske nastave.

Iznimno cijenimo vaš doprinos održavanju hrvatske nastave te očuvanju hrvatskog jezika i kulture i stoga vam zahvaljujemo na podršci i u ovoj situaciji.

 

Upravni odbor, učiteljice i koordinatorica