Tražilica

07900157
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
188
4921
15810
7900157

Jeste li vi znali da i božićni anđeli navijaju za Hrvatsku? Niste? Moramo vam onda otkriti jednu veliku tajnu – oni zaista navijaju za Hrvatsku i nose hrvatski dres. 

 

Učenici hrvatske nastave iz Zuga, Menzikena, Emmenbrücke Riffiga i Emmebrücke Meierhöflija na božićnim su radionicama izrađivali čestitke na kojima su se nastanili, i to zamislite, anđeli u haljinicama na kockice crvene i bijele boje.

 

Naši krilati navijači su pjevali, smijali se, neki su bili malo umorni pa su zadrijemali. Jedni su imali velika krila, drugi mala, a nekoliko ih je čak letjelo među zvijezdama.

Baš svaki od njih bio je jedinstven, a ni jednom nije nedostajalo božićnih želja mira i blagoslova za obitelji učenika. Njihovoj jedinstvenosti doprinijela je i ugodna atmosfera hrvatskih božićnih pjesama u kojoj su nastajali.

Učenici su neke svoje čestitke poklonili i učiteljici, a ona će ih proslijediti kako bi prenijele božićne želje različitim ustanovama, udrugama i organizacijama u Švicarskoj i domovini.

 

Da su naše čestitke, nastale u kreaciji učenika hrvatske nastave, potpuno čudesne, dokazuje i činjenica da i vama, dragi naši čitatelji, putem fotografije čestitataju Božić te žele obilje mira i Božjeg blagoslova.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14