Tražilica

07906513
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
308
4505
22166
7906513

 

Na putu iz Schlierena i Horgena, tri gledaoca, nisu se zapetljala ni u snježnim pahuljicama, ni u povorci maškara,  ni u nekim drugim aktivnostima, već su uspješno stigli na filmsku projekciju jedne vrlo zapetljane priče. S obzirom da su redovni posjetioci ureda Hrvatske nastave i ovaj put s veseljem su dočekali prikazivanje filma i uživali u njemu grickajući kokice.

 

Nakon uzbudljivih devedeset minuta, o filmu su izjavili:

Melissa, 3.r.: Jako mi se sviđaju slike koje je Zlatokosa slikala po zidu i njezina prekrasna kosa.

Melisa i Meri u isti glas: „ I mi bi takvu čarobnu kosu !“

Meri, 2.r. : Najviše mi se sviđalo na početku kad je Zlatokosa još bila beba i kad je bila baš slatka. Bilo mi je interesantno kad je vještica odnijela bebu.

Mauel, 1.r. : Bojao sam se kad je vještica probola mladića. A konj mi je smiješan zato što se svađa s mladićem i stalno nešto glumi. Najviše mi se sviđalo kad su opet svi, kao obitelj, bili zajedno.

Svi u isti glas: Bilo nas je strah vještice !

Melissa, 3.r. : Jako je bilo lijepo kad su plesali.

Svi : Bilo je lijepo kad su Zlatokosoj  djevojčice isplele pletenicu i kosu joj ukrasile cvijećem.

 

Djeca su sretna otišla kući veseleći se nekom novom filmu koji će se uskoro prikazati u uredu Hrvatske nastave.  Pridružite im se i vi !

Film koji smo gledali, u subotu 31. siječnja 2015., nastao je u uspješoj produkciji crtanih filmova Walta Disneya 2010. godine pod engleskim nazivom „Tangled“, njemačkim „Rapunzel - Neu verföhnt“ odnosno hrvatskim „Vrlo zapetljana priča“. Motiv je iz poznate bajke braće Grimm „Zlatokosa“ ili „Matovilka“.

 

 

 

 

 

 

Cialis plechovka být získány v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všichni, co se děje a vláda to ví.