Tražilica

07913606
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1331
3369
1331
7913606

 

Staze i puteljke mnoge već su prošle njegove noge, svako dijete zna da i u Zofingen stiže sveti Nikola. A u nedjelju 6. prosinca dočekali su ga učenici hrvatske škole u Oftringenu.

Misno slavlje u crkvi Krista Kralja predvodio je fra Niko Leutar. Potom je u dvorani uslijedio program hrvatske škole u kojemu je pomogla i misijska suradnica Perka Lukić. Voditeljice Viktorija i Vanesa naglasile su da, iako se uvijek radujemo Nikoli i njegovoj vreći punoj darova, znamo da je najvažnije činiti dobro. Prvi su nastupili najmlađi učenici koji su tražili zalutalu zimu, a zatim porazgovarali i o životinjskom Nikolinju. Oni su Alisha, Gabriel, Matea, Lucija, Valentina i Tomislav. Nakon njih pozornicom su zavladali vilenjaci i vile: Adrian, Iva, Robin, Damjan, Vanesa i Viktorija. Pokazali su sve svoje vještine te istaknuli da treba slušati roditelje, poštovati prijatelje, pomoći onomu kojemu je to potrebno, pružiti mu ruku jer tako i mi možemo očekivati tuđu pomoć. Ali da ne ostane sve na riječima, predali smo jedan takav dar. Naš učenik Damjan imao je rođendan pa smo mu pripremili iznenađenje. Adrian je za njega izveo glazbenu točku na violini, razveselili smo ga tortom te otpjevali „Sretan rođendan“.

Fotografije pokazuju kako nam je bilo.

 {webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

Cialis mohou být získány v různých zemích, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechno. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všichni, co se děje a vláda to ví.