Tražilica

07907544
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
608
5536
23197
7907544

Majčin dan u Oftringenu obilježen je nešto malo kasnije, 28. svibnja, u učionici u kojoj se održava hrvatska nastava svakoga ponedjeljka.

Učenici hrvatske nastave iz Oftringena izveli su prigodni program na koji su bile pozvane majke i očevi, braća i sestre, bake i djedovi, prijatelji...

Voditeljice programa bile su Valentina Volić i Iva Gudelj, učenice višega uzrasta. Iva je također krasnoslovila stihove Vanje Radauša Prva rič što sam je čuo i svirala klavijature dok su učenici nižeg uzrasta pjevali pjesmu Kad si sretan. Valentina je s Robinom Bičvićem krasnoslovila pjesmu Najljepša mama na svijetu.

Program je započeo stihovima A.G. Matoša Gospa Marija koje je krasnoslovio Adrian Trupina izrazivši tako zahvalnost svim majkama koje su prve svoju djecu naučile materinski jezik-hrvatski jezik!

Učenici nižeg  i predškolskog uzrasta; Iva i Ana- Marija Šišić, Julija Bičvić, Leon i Lena Dubravac te Lea Pražak izveli su recital Kako se može štedjeti mama.

Veronika Krajinović  krasnoslovila je pjesmuMoja mama, Mateo Jelović krasnoslovio je pjesmuSrce, Lucija i Tomislav Herak krasnoslovili su pjesmuKad moja majka govori, dok je Boris Bičvić krasnoslovio pjesmuMajčine ruke.

Zajedničkim recitalom Hvala vam mame učenika nižeg i višeg uzrasta i pjesmom Čemu služe roditelji završio je bogat program začinjen ružama i origami srcima s nježnim porukama za sve majke.

 

Nastup
Nastup
Nastup
Nastup
Nastup
Nastup
Nastup
Početak programa
Zajednički recital "Hvala...
Majke u publici