Tražilica

07909005
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
481
6997
24658
7909005

U utorak 5. studenoga nastavu u školi „Dreirosen“ u Baselu posjetili su gospodin Milan Bošnjak, viši stručni savjetnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske  i gospođa Andrea Radman Komljenović, koordinatorica Hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji. Učenici su im se predstavili, a u kratkom razgovoru otkrili su kako i gdje provode svoje praznike, za koji klub navijaju, objasnili su što rade u hrvatskoj školi, a na kraju su izveli recitacije koje su pripremili za priredbu za Dane kruha.

Prije dolaska na nastavu gospodin Bošnjak, koordinatorica Radman Komljenović i učiteljica Katja Peruško sastali su se s fra Petrom Topićem te razgovarali o problemu smanjenja broja učenika u Baselu. Pokušali smo otkriti razloge opadanja toga broja te doći do rješenja koje bi bilo najbolje za sve koji su zainteresirani, ali im zbog različitih razloga ne odgovaraju termini. Zaključak je da ćemo i dalje raditi sve što možemo da bi roditelji imali što više izbora, a jedna od mogućnosti jest i otvaranje još jedne skupine u kasnijem terminu. Na tome trenutačno intenzivno radimo, ali ovisimo o službenim odlukama škola i centara baselskoga obrazovnoga sustava. Uspijemo li ostvariti zamišljeno, roditelji će o svemu biti obaviješteni.

{webgallery integration="directory"} 

{/webgallery}

Cialis plechovka být získány v různých země, a to není vynikající. Vše se dá vyložit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.