Tražilica

07909413
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
243
7405
25066
7909413

 

U subotu 6. prosinca sveti Nikola razveselio je učenike Hrvatske nastave u Baselu i Liestalu došavši u dvoranu u Rheinfeldenu u kojoj je bilo veliko slavlje.

Djeca su ga dočekala smijehom, pjesmama, igrokazima i recitacijama. Pisali su pismo zimi koja ih je upozorila da je na putu, ali neka joj daju još malo mira, kupovali su svetom Nikoli nove cipele i čvrstu vreću, dali su nam na znanje što je doista važno u ovo doba godine te otkrili sve tajne koje skriva božićno drvce.

A tada nam je stigao sveti Nikola izdaleka i donio puno darova te izmamio puno osmijeha. Iako je s njim u pratnji bio Krampus, nije mu preostalo drugo doli pomoći Nikoli u podjeli darova. Sva su djeca bila toliko dobra da je morao spremiti šibe.

Također, organizirali smo jednu humanitarnu akciju na kojoj smo prodavali božićne kugle napravljene na božićnoj radionici u Dietikonu. Prihod od prodaje kugli ide Udruzi „Jak kao Jakov“ iz Karlovca koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Hvala svima koji su sudjelovali u programu i u humanitarnoj akciji, misijskoj suradnici Mariji Marušić i fra Petru Topiću.

 

{webgallery integration="directory"}

 

{/webgallery}

Cialis moci být získat v různých zemím, a to není ohromující. Vše se dá vyložit. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.