Tražilica

07911413
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1176
1176
27066
7911413

U crkvi sv. Mihaela u Baselu 13. svibnja svečano je obilježen Majčin dan. Nakon svete mise tijekom  koje su prvopričesnici izveli svoj prvopričesnički igrokaz te se predstavili krizmanici uslijedio je i program učenika hrvatske nastave iz Basela i Liestala.

Program je započeo pjesmom Kad si sretan koju su zapjevali  svi učenici. Zatim su učenice iz Liestala Mia Ciciliani i Jozefina Pejić  uputile pozdrav dobrodošlice majkama  i nastavile voditi cijeli program do samoga kraja.

U prvom dijelu programa nastupili su učenici hrvatske nastave iz Basela (Dreirosen); Luka Levaković, Jonas i Laura Finelli, Ivan Karačić, Filip i Luka Čolina, Anamarija i Katarina Levaković, Karmen Matičević i Luka Ljubez koji je pjesmu Kad si sretan uveličao svojom glazbenom pratnjom sviravši harmoniku.

Program je uveličala i učenica hrvatske nastave iz Liestala Katarina Duvnjak odsviravši jednu od četiriju skladbi na harfi Hachaskojom je pobijedila na ovogodišnjem natjecanju hrvatske škole, 17.ožujka, uorganizaciji učiteljica hrvatske nastave u Švicarskoj  i Udruge roditelja HDŠ  Hrvatska škola traži zvijezdu osvojivši 1. mjesto u Freienbachu.

Uslijedio je nastup učenika iz Basela (Wasgenring); Martine Cifrek, Marine Vukadin, Roberta Šarića, Patrika Kramara i Sebastiana Vollmera koji su izveli igrokaz.

Treći su nastupili učenici hrvatske nastave iz Liestala; David i Marija Magdalena Vukadin, Gabriel Radoš, Julija Duvnjak, Patricia Ana Vukadin, Kristian Duvnjak, Katarina Duvnjak, Marko i Mia Ciciliani, Renato Papić i Jozefina Pejić.

Program je završio pjesmom uz koju su učenici  i pokretima pokazivali tekst pjesme Čemu služe roditelji. Uslijedila je podjela malih origami srca s porukicama koje su učenici izradili na nastavi i ruža koje je za sve majke pripremila HKM Basel.

 

Origami srca sa skrivenim...
Nastup prvopričesnika
Predstavljanje krizmanika
Početak programa u crkvi ...
Pjesma Kad si sretan
Učenik HN Dreirosen
Učenici Hn Basel (Dreiros...
Učenici Hn Basel (Dreiros...
Učenici HN Dreirosen2
Učenici HN Basel (Wasgenr...
Učenici HN Wasgenring
Nastup Katraine Duvnjak
Izvedba Hachas
Učenici HN Liestal
Učenici HN Liestal
Učenici Hn Liestal
Učenici HN Liestal
Učenici HN Basel i Liesta...
Pjesma Kad si sretan