Tražilica

07899401
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
323
4165
15054
7899401

Druga nedjelja u svibnju je poseban dan za sve majke. Zahvalili smo se našim majkama na ljubavi i brzi, koja je nesebična i beskrajna. Mlađi učenici su to učinili recitirajući prigodne stihove, a veći su svoju zahvalu izrekli vlastitim riječima. Svim mamama smo darovali svoju ljubav, čestitku, koju smo izradili na likovnoj radionici, i ružu.

 

DRAGA MAJKO

Tebi uvijek postavljam bezbroj pitanja: “Gdje si? Kada dolaziš? Gdje mi je torba? Što ću večerati? Hoćeš li u nedjelju napraviti ledeni vjetar?, a tati samo jedno: “Gdje je mama?” 

Zahvaljujem ti na svemu što si za mene učinila! Hvala što si uvijek tu kada te trebam.

Marko Crnac, 7.r.

 

DRAGA MAMA

Mama hvala ti za sve!

Hvala što kuhaš, hvala što mi pomažeš, hvala što si mi rodila sestru i brata.

Ti si nabolja, najljepša i još puno više.

Ne znam što bih bez tebe.

Presretna sam što te imam!

Mama volim te!

Ivana Radoš, 6.r.

 

MOJE TRI MAJKE

Htio bih se zahvaliti mojim trima majkama: majci koja me rodila, koja me hrani , odijeva i beskrajno voli. Mojoj majci domovini, kojoj se od srca svake praznike veselim. Ponosan sam na Hrvatsku koja je mala ali za mene velika. Majci svih nas, svetoj Mariji, koja na nas pazi, za nas moli i puno nas voli. Sve tri majke i ja puno volim!

David Đurkin, 6.r.

 

DRAGA MOJA MAMA

Već odavno sam ti htjela reći hvala za sve. Jako sam sretna što te imam. Uvijek te mogu pitati što hoću i uvijek ćemo se dobro sporazumiti. Meni je jako drago što za mene odvojiš vrijeme. Hvala što mi kuhaš, što mi kupuješ stvari koje želim, što mi pereš rublje, hvala što me čuvaš, hvala što mi pomažeš, hvala što me poštuješ kakva jesam.

Nikolina Andrić, 7.r.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10