Tražilica

07914100
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
103
3863
1825
7914100

Kraj nastavne godine, učenici škola Schaffhausen i Neuhausen i njihovi roditelji, tradicionalno su obilježili izletom.

U subotu, 21.lipnja autobus krcat djecom i odraslima uputio se na četverosatnu vožnju do „Legolanda“ u susjednoj Njemačkoj.

Od samog početka atmosfera u autobusu bila je živahna i vesela, praćena grickalicama, voćem, slatkišima i neophodnim pićem. Naravno, i nestrpljenjem da se što prije stigne na cilj.

Sam boravak u parku bio je, kao i u svim zabavnim parkovima, praćen velikim oduševljenjem, čuđenjem, divljenjem, smijehom, uzbuđenjem i mnogim izazovima. Posebna mi je zanimljivost kako su djeca, inače po prirodi nestrpljiva, strpljivo i do sat vremena čekala na red za određenu atrakciju.

Još zanimljivije je to što je tih par minuta vožnje na nekoj „ludoriji“, izbrisalo sav umor izazvan čekanjem, vrućinom i pomalo iritantnom gužvom, a dječja lica preplavilo smijehom, oduševljenjem i zadovoljstvom.

A onda se priča ponavljala na drugoj, trećoj, četvrtoj atrakciji, do kasnih popodnevnih sati. Povratak kući bi, po logici nas odraslih, trebao biti miran, a autobus pun umornih i zaspalih glavica. Ali, nismo bili u pravu, jer u autobusu je bilo još veselije i razdraganije nego ujutro. Orio se smijeh, igra, razdraganost i veselje. I tako tri i pol sata, koliko je trajao povratak kući. Pozitivne atmosfere nije nedostajalo. A ni sladoleda, slatkiša, sokova i grickalica za koje se pobrinula, kao i za sve drugo, a tko drugi nego, gospođa Katarina Kušanić-predsjednica Školskog odbora SH/NH.

Ovim putem zahvaljujem joj se na odličnoj organizaciji cijeloga izleta.

Sigurna sam da će ovaj dan svakom učeniku ostati u trajnom sjećanju, pa kad ga netko i za više godina pita „ Što ste radili u hrvatskoj školi?“, sigurna sam da će prvi odgovor biti: „ Išli smo na izlet!“

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}


Cialis plechovka být získaná v různých státy, a to není úžasnou. Vše se dá vysvětlete. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.