Tražilica

07909044
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
520
7036
24697
7909044

 

Prošle godine je obećao, a ove godine obećanje ispunio. Ponovno nas je posjetio sveti Nikola i to na svoj imendan. Ali najprije smo morali zaslužiti njegov dolazak i to smo vrijedno napravili.

Prisustvovali smo svetoj misi na kojoj nam je fra Mićo Pinjuh ispričao zašto djeca i mladi toliko vole svetog Nikolu te smo se podsjetili da se dobra djela nikad ne zaboravljaju.

Nakon svete mise svoje smo recitacije, pjesme i igrokaze posvetili našemu dragom svecu. U programu su sudjelovali učenici Hrvatske nastave iz St. Gallena i Uzwila, a glazbene je točke priremila misijska suradnica, gđa Dragica Bošnjak.

Nikolinjsko smo slavlje nastavili u sali. Pjevali smo svetom Nikoli, a on je bio jako zadovoljan nama pa nam je podijelio darove i dugo se zadržao.

Uzbuđenje na mladim dječjim licima nije se moglo skriti pa su svi obećali da će biti dobri i čekati svetog Nikolu i sljedeće godine.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis mohou být získaná v různých státy, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlete. Téměř všechny. V zemi, jako je České má objasnění pro všechno, co se děje a vláda to ví.