Tražilica

07906911
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
706
4903
22564
7906911

Vezano uz Noć čitanja, koja je održavana 8.studenog, ja sam na svojim nastavnim mjestima imala „tjedan čitanja“. Naime, u tjednu od  4.do 8. studenog na nastavi smo čitali naglas više nego inače. Nismo se natjecali u čitanju, već je bilo najvažnije da svatko zadani tekst pročita najbolje što može.

S učenicima 2.razine obrađivala sam tekst „Nasmijani razred“-ulomak iz Kušanovog romana „Koko i duhovi“.

Nakon usmene vježbe, slijedila je pismena, u kojoj su učenici trebali pisati o svom nasmijanom razredu.

Učenici 2.razine u Arbonu bili su toga dana posebno marljivi, bilo im je zanimljivo razgovarati o svome razredu, a   ponešto su i napisali.

 

MOJ  RAZRED

U  mojem razredu nas ima 21, 9 djevojčica i 11 dječaka. U razredu smo samo Sophia i ja stranci. Naš razred se uvijek smije, ako netko nešto smiješno kaže.

Naš učitelj je mlad. Imamo dobar razred, svi se dobro slažemo. Jedna djevojčica živi u Weinfeldenu, a ide ovdje u sportsku školu. U razredu imamo više učenika koji idu u sportsku školu. Oni imaju s nama nastavu, ali jedan puta dnevno imaju dva sata sporta. Ta sportska škola se zove TST. Oni igraju rukomet.

Ja se sa svima u razredu dobro slažem, a najbolje s Luanom, Christinom i Sophiom.

To je moj razred.

Petra Hren, 7.r.(12 g.),Arbon

  

MOJ  RAZRED

Moj razred ima 21 učenika. Mi se puno smijemo, a kad netko nešto smiješno kaže, smije se  cijeli razred. Samo moja prijateljica Petra i ja smo u razredu stranci. Svi ostali su Švicarci. Moj razred je 1.b. Imamo mladog učitelja.Zove se Nogy. Škola se zove Stacherholz. Imamo ormariće i to je odlično, jer možemo unutra uvijek ostaviti svoje stvari. Moja najdraža učiteljica predaje mi geografiju. Svi se dobro slažemo. U paralelnom razredu imam također puno prijateljica i prijtelja. Radujem se što imam takav razred.

Sophia Jurilj, 7.r., Arbon

 

MOJ RAZRED

Ja idem u 6. razred. Kada u razredu netko nešto krivo napravi, smije se cijeli razred.

Moja prijateljica i ja smo stalno u školi zajedno. Ona sjedi iza mene, pa stalno pričamo. Pored mene sjedi jedan dječak, koji uvijek miriše na kebab.

Imamo u razredu i loših učenika.

Naš učitelj je star. Ako je netko zločest, učitelj viče na sve nas. Imamo dosta zadaće.

Anita Dreno, 6.r.Arbon

 

MOJ RAZRED

U  mojem razredu ima 20 učenika, 10 djevojčica i 10 dječaka. Imamo u razredu jednog učenika, koji se uvijek raspravlja s učiteljem. Turčin je i zove se Ozgur.

Učitelj kaže da moramo biti mirni. Onda netko zove:“Ozgur! Ozgur!...“ On odgovara:“Što je?“ Učitelj se odmah diže, viče na njega i tjera ga van. Ozgur pokušava doći do riječi:“Ali, učitelju...! Učitelj nastavlja:“Rekao sam, van!“

„Ali, učitelju, smirite se, čuvajte želudac...!, nastavlja Ozgur. „Jedan, dva,...“,počinje odbrojavati učitelj. „Ok, ok,...“, nastavlja Ozgur i juri van. Cijeli razred se tome jako smije. Na kraju takve situacije netko uvijek kaže:“Bravo!“Opet se svi smijemo, a meni se to najviše sviđa.

Samuel Gubić, 8.r.,Arbon

 

MOJ RAZRED

U mojem razredu ima 24 učenika. Sretna sam što sam u tom razredu, jer je otkačen i veselimo se svakoj situaciji i sitnici, koja se u razredu zbiva.

Jedino me rastužuje što nismo puno zajedno izvan škole, osim nastave.

Najviše me ljuti kad ja nešto pričam, naročito pred kraj sata, a nitko me više ne sluša.

No, ipak mi je u razredu lijepo.

Volim kad se svi zajedno družimo ili nešto zajedno slavimo.

O mojim prijateljima da ne pričam, obožavam ih! Otvoreni su i s njima se može o svačemu pričati. Smijemo se i glupiramo u svakom trenutku.

Moji učitelji su mladi, strogi, ali i zanimljivi. Osim učitelja iz matematike, on je stariji. On će ići, nažalost, za pola godine u mirovinu.

Uglavnom, moj razred mi se sviđa i baš sam ga zavoljela u ove dvije godine.

Gabriela Pleša, 8.r,Arbon

 

MOJ RAZRED

Moj razred je raznolik. Nije baš velik.

U njemu ima pravih „štrebera“, ima onih koji misle da su najopasniji, itd.

Mene razveseli kada nešto zajedno radimo, čitamo i slično.Često mijenjamo učitelje, pa ne možemo puno toga reći.Volim kada radimo engleski, jer mi to dobro ide. Volim i francuski i matematiku. Ali, mrzim fiziku.

Imam puno prijatelja. S nekima se više slažem, a s nekima manje.Dobro se slažem sa svim učiteljima.

 Rastužuje me kada u razredu netko nekoga ismijava.

Ja ne bih želio ići u neki drugi razred, jer mi je u ovome razredu dobro.

Matija Humljan, 8.r., Arbon

 

MOJ   RAZRED

Ja idem u šesti razred.U njemu  ima 10 djevojčica i 10 dječaka.

U razredu imamo jednog dječaka, koji nije dobar. On cijelo vrijeme nešto radi i ide mi na živce. Ponekad ga zbog takvoga ponašanja pošalju kući. Jednom nije htio ići kući, pa je mama morala doći po njega.

Ja sam u školi dobar. Imam dobre ocjene.Moj najbolji prijatelj je Pascal. On je smiješan. Dobar je u školi.

Moj učitelj je strog.

Ja ne bih htio ići u neki drugi razred, jer ovdje imam dobrog prijatelja, dobrog učitelja i dobar sam učenik.

 

Emanuel Gubić, 6.r., Arbon 

 

 

 

 

Cialis plechovka být získané v různých zemím, a to není úžasnou. Vše se dá vysvětlete. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všichni, co se děje a vláda to ví.