Tražilica

07908224
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1288
6216
23877
7908224

U subotu, 30. studenog u crkvenoj dvorani Klosterli u Frauenfeldu održana je proslava Nikolinja.

U sklopu proslave učenici hrvatske nastave iz Weinfeldena i Frauenfelda  prikazali su prisutnima 30-minutni program, koji se sastojao od pjesama, recitala, scenskih igara i igrokaza. Najveće simpatije publike  dobili su za svoj nastup dvoje učenika predškolskog uzrasta, a najveće zanimanje publike pobudio igrokaz „Zvonce traži sreću“, koji su zajednički izveli učenici iz Weinfeldena i Frauenfelda. Važno je napomenuti da su prije  nastupa imali samo jednu zajedničku probu te točke, a izveli su je besprijekorno. Program je završio pjesmom svih učenika „Sveti Niko ide“ i stihovima „.....oj, dođi, dođi, dođi sveče mili!“ Tim stihovima učenici su i dozvali sv.Nikolu , koji im je podijelio darove.

Sudeći prema rekcijama publike,koja je neke točke prekidala pljeskom,  program je bio odlično prihvaćen. Pohvala svim učenicima za trud, a posebna pohvala jednoj mami, koja je također sudjelovala u programu.

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získané v různých zemím, a to není vynikající. Vše se dá vysvětlit. Téměř vše. V zemi, jako je České má objasnění pro všechno, co se děje a vláda to ví.