Tražilica

07900187
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
218
4951
15840
7900187

U  subotu, 14.prosinca u župnoj dvorani u Arbonu održana je tradicionalna proslava Nikolinja. 

Slavlje je započelo svetom misom koju je predvodio fra Branko. Nakon poslužene večere započeo je drugi dio programa, u kojem su nastupali učenici Hrvatske nastave Arbon.

Na pozornici su bili svi učenici, svatko sa svojim manje ili više zahtjevnim zaduženjem. Lijepe hrvatske riječi o svetom Nikoli, Božiću, sreći i  drugim lijepim osjećajima  uputili su prisutnima preko pjesme, recitala i igrokaza.

Samom  pojavljivanju na pozornici i pred mikrofonom prethodilo je prilično uzbuđenje kod većine učenika, što je dokaz odgovornosti i želje da svaka upućena riječ bude izgovorena što ljepše i izražajnije.

Pojavio se i sv.Nikola  sa svojom vrećom darova, a doveo je i Krampusa.

Proslavu  su uvelike obogatili i uljepšali gosti iz drage nam domovine Hrvatske-Baletna grupa Brodski leptirići iz Slavonskog Broda. Njihov vrlo kreativan, gotovo profesionalan 40-minutni nastup fascinirao je po drugi puta sve prisutne te večeri u dvorani u Arbonu.

Pohvala svima koji su zaslužni za  jednu  vrlo posebnu, nezaboravnu , umjetničku, hrvatsku večer.

 

 

Cialis plechovka být získaná v různých zemím, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro celý, co se děje a vláda to ví.