Tražilica

07915042
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1045
4805
2767
7915042

 

Rujan i listopad ispunili smo kreativnim aktivnostima, od kojih ističemo radionicu poezije u Hrvatskom klubu i početak dopisivanja s učenicima HN Ulm.

 

Novu školsku godinu započeli smo kreativnim aktivnostima. Najmanji su naučili, a oni malo veći ponovili sve što treba znati o obitelji, njezinim članovima, mjestu stanovanja, vrsti građevina i dr.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

U okviru priprema za izložbu učeničkih radova u Veleposlanstvu RH u Bernu crtali smo hrvatske izume, što se još jednom pokazalo kao učenicima draga tema. Ovdje donosimo samo zajedničku sliku učenika iz HN Ascona, a najuspješnije radove uskoro ćete moći vidjeti na panoima u Bernu.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Nastavili smo suradnju s Hrvatskim klubom i održali prvu radionicu. Budući da se pripremamo za međunarodni natječaj u Trstu, počeli smo pisati pjesmu na temu igre kao stvaranja, a pritom su nam poslužili šareni baloni i vesela abeceda. Istu radionicu održali smo i na nastavnim mjestima jer mnoga djeca zbog prenatrpanog rasporeda nisu stigla doći u Klub.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

A da su nam slova stvarno draga, pokazali smo velikim odazivom na poziv za dopisivanje s vršnjacima koji pohađaju dopunsku školu iz Njemačke (HN Ulm). Predstavili smo se i pisma uručili njihovoj učiteljici, a sada čekamo odgovor! Nadamo se da će papirnata komunikacija razveseliti naše pomalo „digitalne“ učenike!

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis mohou být získané v různých zemích, a to není vynikající. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všichni, co se děje a vláda to ví.