Tražilica

07918332
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1797
8095
6057
7918332

 

U mjesec studeni zakoračili smo s ozbiljnim temama poput žrtve, domoljublja, rata i nade. Zaključili smo da su svi ljudi čudesni i jedinstveni te stoga nemamo pravo nikoga povrijediti.

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

Preslušavali smo Hrvatima uvijek dragu pjesmu „Gospodine generale“ i primijetili da završava porukom nade: „Sve livade opet zelene bit će“. Optimističnije note kao i jedan poznati citat o tome da dijete može naučiti odrasloga biti sretan bez razloga uveli su nas u radosnije dane, obojene pripremama za Nikolinje, jednu od najvećih proslava u našem kantonu. Recitacije smo naučili, igrokaze uvježbali, ukrase i čestitke izradili. Djela naših ručica moći ćete kupiti po simboličnoj cijeni na priredbi ove subote, 5. prosinca u Giubiascu. Kao i svake godine, prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe, a ovog smo puta odlučili poslati novčani božićni poklon jednoj višečlanoj obitelji iz Osijeka. O tome ćete čitati više nakon praznika.

Na sljedećim fotografijama možete vidjeti kako su tekle pripreme i izrada čestitki i ukrasa u našim školama, ali i u Hrvatskome klubu u Cadenazzu, gdje su nam pripomogli i odrasli. Za kraj pozivamo i velike i malene da nam se u subotu pridruže u dočeku svetoga Nikole, vjerujemo da će svetac naš trud pošteno nagraditi!

 

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

Cialis mohou být získány v různých zemím, a to není ohromující. Vše se dá vyložit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všichni, co se děje a vláda to ví.