Tražilica

07906630
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
425
4622
22283
7906630

„Eh, kako je brzo prošlo…“ „Pa već 4 godine, vau…“ „Vrijeme leti…“ – ovakve i slične rečenice proteklih dana prate našu učiteljicu, a i sama o njima promišlja dok se pakira za povratak u domovinu. Najjužniji švicarski kanton, pitom i po klimi i po ljudima, ostat će joj u lijepu sjećanju, a iskustvo u Hrvatskoj školi pomoći će joj u daljnjim planovima. Ipak, ono najvrjednije što će sa sobom ponijeti uspomene su na djecu, odgojenu, marljivu i dobru.

Hvala na suradnji cijeloj misiji, fra Valentinu i fra Slavenu, hvala Hrvatskom klubu, KUD-u i svima koji su učiteljicu prihvatili i podržavali.

Hvala, roditelji, na lijepim riječima, poklonima, pomoći kad je ustrebalo, a najviše vam hvala na divnoj djeci. A za vas, dragi učenici, u jeziku koji smo godinama učili ni ne postoji dovoljno jaka riječ kojom bi se učiteljica oprostila. Nek vam je svima sa srećom! Novoj učiteljici u rujnu budite jednako dobri, pametni i poslušni.

Dragi čitatelji, u galeriji možete pogledati djelić fotografija, zapravo smo i zaboravili fotografirati u ovako emotivnim trenucima te vam donosimo maglovite i spontane fotografije.

 

Bellinzona1
Bellinzona2
Bellinzona3
Bellinzona4
Bellinzona5
Biasca i Ascona1
Biasca i Ascona2
Biasca i Ascona3
Massagno1
Massagno2
naslovna
Zahvalnice1
Zahvalnice2
Zahvalnice3
Zahvalnice4