Tražilica

07900859
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
161
5623
16512
7900859

 

Sveti Nikola i Krampus šestoga su prosinca navratili i u Zug. Za njihov dolazak dugo smo se pripremali pa smo ih dočekali s radošću i nestrpljenjem. Za sve okupljene upriličili smo prigodan program u kojemu su se izmjenjivale recitacije i igrokazi, a i ovoga puta ( u ulozi svete Nikoline ) poseban je bio naš veliki glumački talenat Marijan Radat na kojega smo izrazito ponosni.

Antonia Peša, Julia Perković, Laura Adžaip i Julian Klarić suvereno su stajali iza mikrofona i vodili nas kroz sve točke programa.

Najviše simpatije svojim nastupom odnijeli su naši prvaši: Veronika Grganović, Tea Stričan Quintas i Oliver Petraš, a jednako zanimljivi i dragi bili su i svi ostali učenici Hrvatske škole Zug: Laura Perković, Luka Adžaip, Mia Klarić, Luka Radat, Tomislav Grganović, Valerija Matković, Ivana Perković, Iva Križanac i Mateja Molnar.

Nakon dječjeg dijela programa nastupio je i glazbeni dio, tako da smo još jednu nikolinjsku priredbu završili plesom i veseljem.

 

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis plechovka být získány v různých země, a to není ohromující. Vše se dá vyložit. Téměř všechno. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.