Tražilica

07908742
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
218
6734
24395
7908742

 

S obzirom da nam se polako približava 28. ožujka, datum održavanja 9. kazališnih susreta polaznika Hrvatske nastave u Švicarskoj, pripreme za ovaj veliki događaj u punom su jeku.

Ove godine program čine čak 10 predstava, a jedna od njih temelji se na dramskom tekstu pod nazivom "Ženidba" koji je napisao Ivan Boždar - hrvatski pisac pripovijetki i pjesama za djecu.

U njoj Mia Klarić glumi domišljatu gospođu, a u ulozi naivnog i dobrodušnog supruga - ni kriv ni dužan našao se Marijan Radat, oboje učenici Hrvatske škole Zug.

U ovoj predstavi nas ne očekuju svečani prizori vjenčanja niti kakva romantika, već nekoliko crtica iz svakodnevnog bračnog života kojima se nadamo da ćemo vas nasmijati i zabaviti.

Još samo da naglasimo kako je naša ženidba tek igra u kojoj dvoje djece eksperimentira s pravim životnim ulogama, i da je svaka sličnost sa stvarnim likovim i događajima nenamjerna i slučajna. Ukoliko se netko od odraslih prepozna u ulogama naših supružnika - samo opušteno i bez nerviranja. To je ipak samo predstava. 

Nadamo se da smo vas ovom kratkom najavom uspjeli zainteresirati da nam dođete u što većem broju i podržite trud naših malih glumaca  i ostalih organizatora ove kulturne manifestacije, te da svi skupa provedemo jedno zabavno i ugodno poslijepodne.

ADRESA: Gemeinschaftszentrum, Kirchstr. 47, 8807 Freienbach

VRIJEME: 28.03. s početkom u 13:00 h

 

Plakat za predstavu i glumci Mia Klarić i Marijan Radat:

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

 

Cialis mohou být získat v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všichni, co se děje a vláda to ví.