Tražilica

07908257
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1321
6249
23910
7908257

Gledali smo film Vuk samotnjak iz 1972. godine. Radnja filma se odvija u Ilici. Film obiluje prekrasnim pejzažima ličkog kraja zimi. Stanovnici nerijetko imaju problema s vukovima jer napadaju stada ovaca. Film govori o prijateljstvu dječaka i napuštenog psa, koji sam živi u planini. Pas jako sliči vuku i seljani vjeruju da je to opasni vuk samotnjak, kojeg treba ubiti. Učenici su film pratili s velikim zanimanjem i pozornošću.  

 

1
2
3
4
5

 

Gledajući film Vuk samotnjak može se puno naučiti. Današnja djeca imaju sve! Imaju svoju sobu, igračke, mobitele i računala, roditelji ih voze do škole. Djeca iz filma nisu imala svoju sobu. Morala su dugo hodati do škole. U slobodno vrijeme su čvali ovce.

Mia

 

Film je bio jako zanimljiv i uzbudljiv. Djeca su odlično glumila. Pas mi je baš lijep.

Filip

 

Film je jako zanimljiv. Ne mogu vjerovati kolika je razlika između današnjeg vremena i vremena o kojem govori film. Djeca imaju pletene torbe, nema struje, hodaju u čudnim cipelama, svi spavaju u istoj sobi… Hund mi je baš lijep pas.

Ante

 

Meni je bilo lijepo što su djeca tako puno u prirodi. Iako su bili siromašni jako su sretni.

Ivan

 

Najviše mi se svidjelo kada je pas Hund, na kraju filma, došao kod bolesnog dječaka Ranka. Najčudnije mi je bilo što nemaju mobitel i televizor.

Anđela

 

Meni se najviše svidjelo kada su ljudi mislili da je pas vuk i od straha pobjegli. Čudno mi je što nisu imalai struju.

Ivana

 

Najljepše mi je bilo kada je pas došao u kuću kod dječaka. Dječak i pas su bili jako sretni.

Kristian

 

Lijepo je bilo što su svi svaki dan sjedili zajedno, pričali i družili se.

Valentina

 

Najljepše je bilo kada su dječak i pas postali prijatelji. Lijepo je da svi navečer sjede zajedno i pričaju. Nemaju televiziju i mobitele.

Iva

 

Ja sam se jako iznenadio kada su slučajno pucali u dječaka. Bilo mi je čudno što stalno jedu puru i slaninu. Djeca čuvaju ovce u slobodno vrijeme.

Dominik