Tražilica

07903312
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1161
1304
18965
7903312

 

Višetjedni projekt prikupljanja istrošenih baterija okončali smo njihovom predajom istrošenih baterija u lokalnu prodavaonicu u Bellinzoni.

Tijekom projekta kroz igru smo naučili da se već od malih nogu trebamo brinuti o svom okolišu. Izrađivali smo plakate, pisali savjete o očuvanju okoliša, napisali i dramatizirali kratke scenske igre u kojima je glavni lik Battery Man, maskota tvrtke Inobat koja je idejna začetnica i voditeljica programa. Crtanje, pisanje i gluma pomogli su nam da shvatimo kako veliki planet treba male čuvare, a pravilno odlaganje baterija tek je jedna od sastavnica brige za okoliš. Učenici su iz sata u sat učiteljici donosili prazne baterije i ponosno ih stavljali u kartonsku kutiju i vrećice posebno napravljene u ovu svrhu. U njima je to pobudilo osjećaj odgovornosti, a nerijetko su se ispričavali što su zaboravili vrećicu i onda bi je donijeli sljedećeg tjedna.

U Ticinu i inače sudjelujemo u različitim projektima pokušavajući Hrvatsku nastavu obogatiti i konkretnim znanjima koja možemo iskoristiti u svakodnevici. Učiteljica ovom prilikom zahvaljuje svim sudionicima projekta: učenicima i roditeljima iz Bellinzone, Biaske, Massagna i Ascone kao i samoj tvrtki Inobat na pokazanoj kreativnosti i spremnosti na suradnju.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis plechovka být získané v různých zemím, a to není vynikající. Vše se dá vysvětlete. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.